Με ένα τετραξονικό DAF στα λατομεία

Δύσκολες οι μεταφορές, κυρίως εκεί όπου οι οι συνθήκες είναι δύσκολες. Η DAF φαίνεται να τα βγάζει πέρα, χάρη στην τετραξονική εκδοχή, με πολλά πλεονεκτήματα. 

Η επιχείρηση διαθέτει λατομείο στην Πάρο στο οποίο παράγονται αδρανή υλικά και τροφοδοτούν όλο το νησί.  Ο κος Λουκής παραθέτει τους λόγους που τον οδήγησαν να επιλέξει το DAF CF.  ¨Για τις μεταφορικές ανάγκες απαιτείται ένα αξιόπιστο φορτηγό που δεν θα παρουσιάσει αβαρίες και ζημιές. 

Αυτός ήταν ο βασικός λόγος που ο επέλεξα το DAF CF.  Ένας ακόμα σημαντικός παράγοντας είναι ότι η DAF διαθέτει πολύ καλό δίκτυο συνεργείων σε όλη την Ελλάδα και ένα εξαιρετικόAfter Sales.  Επίσης, με την ERGOTRAK έχουμε μία πολύ καλή συνεργασία και είναι δίπλα μας σε ό,τι χρειαστούμε¨. 

  Με γνώμονα την εξαιρετική αξιοπιστία και την αποδοτικότητα στις μεταφορές τα λατομεία Λουκή Α.Ε. με έδρα την Πάρο, πρόσθεσαν πρόσφατα στο στόλο τους ένα καινούργιο τετραξονικό DAF CF για τη μεταφορά αδρανών υλικών.

Προορισμένο για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις εντατικής χρήσης, με αυξημένη στιβαρότητα, το πολυλειτουργικόDAF CF είναι ιδανικό για κάθε βαριά χωματουργική εργασία στα λατομεία, σε έργα οδοποιίας κ.α.  Το κατασκευασμένο από χάλυβα υψηλής ποιότητας σασί του είναι ταυτόχρονα ελαφρύ και ανθεκτικό, επιτρέποντας μεγαλύτερο ωφέλιμο φορτίο.

Το DAF CF είναι ιδανικό για περιφερειακές, εθνικές ή διεθνείς μεταφορές, σε ομαλούς ή μη δρόμους. Η σειρά DAF CF, διατίθεται είτε ως τράκτορας είτε ως σασί σε διαμορφώσεις δύο, τριών ή τεσσάρων αξόνων. Κατασκευασμένο για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις εντατικής χρήσης, αυτό το πολυλειτουργικό φορτηγό είναι κορυφαίο σε κάθε εφαρμογή – από τη μεταφορά χύδην ή δεξαμενών έως τις βαριές εργασίες στον κατασκευαστικό κλάδο και από τη συλλογή απορριμμάτων έως τη γενική διανομή.

  • Βελτιωμένη απόδοση καυσίμου, μαζί με περισσότερη ισχύ και ροπή στις χαμηλότερες στροφές
  • Έως και 100 κιλά υψηλότερο ωφέλιμο φορτίο
  • Μεγάλα διαστήματα σέρβις
  • Ιδιαίτερα φιλικό για τον υπερκατασκευαστή
  • Με δυνατότητα διαχείρισης στόλου DAF Connect,  για υψηλότερη απόδοση στις μεταφορές