Τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα Nissan e-NV200 Evalia και Nissan LEAF στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Το πρωτοποριακό, αμιγώς  ηλεκτροκίνητο επταθέσιο βαν  e-NV200 Evalia της Nissan, καθώς και το κορυφαίο σε πωλήσεις LEAF, βρίσκονται  από τις 7 έως τις 15 Σεπτεμβρίου, στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, σε ειδικά διαμορφωμένο εξωτερικό χώρο, στον κεντρικό άξονα, μπροστά από το Περίπτερο 15.

Τα δύο αυτά πρωτοποριακά, αμιγώς ηλεκτροκίνητα μοντέλα της Nissan,  θα παρουσιαστούν ως τα  ”ταξί του μέλλοντος”, κάνοντας επίδειξη των δυνατοτήτων τους, σε συνδυασμό με όλες τις σύγχρονες υπηρεσίες που προσφέρουν τα ραδιοταξί. Παράλληλα, οι επισκέπτες του περιπτέρου θα ενημερωθούν για τα οφέλη της ηλεκτροκίνησης και της ευφυούς κινητικότητας, ενώ θα υπάρχει  και σύστημα προβολής των τουριστικών σημείων της πόλης στους επιβάτες, μέσα από μια αναδρομή στο παρελθόν και τη λειτουργία των ταξί, δεκαετίες πριν.

Με την έλευση του αναβαθμισμένου van μηδενικών εκπομπών ρύπων και στην Ελληνική αγορά, οι επαγγελματίες αυτοκινητιστές  θα έχουν στη διάθεσή τους  μεγαλύτερη αυτονομία σε κάθε κύκλο φόρτισης, χάρη στην νέα μπαταρία των 40kWh. Το Nissan e-NV200 Evalia προσφέρει τώρα μια αυξημένη αυτονομία κατά  60% με αμετάβλητη χωρητικότητα φορτίου και με κιβώτιο ταχυτήτων μιας σχέσης, καθιστώντας την οδήγηση ευκολότερη και ασφαλέστερη.