Τι καταγράφει το νέο σύστημα τηλεματικής στους θαλάμους της KRONE

Krone, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο στην κατασκευής θαλάμων, θα εξοπλίσει όλους τους ψυκτικούς θαλάμους της, σειράς Cool Liner με σύστημα τηλεματικής, Krone Telematics. Το Krone Telematics KSC ProPlus Cool είναι εγκατεστημένο στον στάνταρ εξοπλισμό.

Ανάμεσα στις λειτουργίες του που θα συμβάλλουν σημαντικά στο μεταφορικό έργο της εκάστοτε μεταφορικής είναι η Παρακολούθηση της θέσης, των δεδομένων λειτουργίας, της θερμοκρασίας ψύξης, της κατάστασης σύνδεσης καθώς και μηνυμάτων σφάλματος από το σύστημα πέδησης.

Επιπλέον, η Krone Telematics KSC ProPlus Cool χειρίζεται την πλήρη διαχείριση εγγράφων μέσω WLAN, δηλαδή τόσο ο αποστολέας όσο και ο οδηγός μπορούν να συνδεθούν με το Krone Telematics Box μέσω WLAN και να ζητήσουν τα επιθυμητά δεδομένα.

Το σύστημα διανομής Cool Dialog της Krone Telematics με ενσωματωμένο σύστημα καταγραφής θερμοκρασίας KRONE είναι επίσης διαθέσιμο.

Τα πλεονεκτήματα είναι προφανή: η Krone Telematics καθιστά την καθημερινή ζωή των εταιρειών μεταφοράς ευκολότερη, όχι μόνο με τη συνεχή παρακολούθηση των θερμοκρασιών και των λειτουργικών δεδομένων, αλλά συμβάλλοντας στην συνεχή καταγραφή του κόστους λόγω των τακτικών αναφορών.