Τελευταία νέα

Ford Otosan: Ηλιακή ενέργεια και τεχνητή νοημοσύνη στο «εργοστάσιο του μέλλοντος»

Νοέμβριος 13, 2023

Η Ford Otosan γιόρτασε το μετασχηματισμό του υπερσύγχρονου εργοστασίου συναρμολόγησης στο Yeniköy, στο οποίο έχει ξεκινήσει η παραγωγή της νέας γενιάς του δημοφιλούς Ford Transit Custom, με σκοπό να ενισχυθεί η παραγωγικότητα των επιχειρήσεων οι οποίες χρησιμοποιούν επαγγελματικά οχήματα της Ford Pro σε όλη την Ευρώπη.

Πρώτη πανευρωπαϊκή οδηγική πρεμιέρα στη χώρα μας για το Ford Ranger Wildtrak X

Οκτώβριος 25, 2023

    Το νέο Ford Ranger ήταν ο βασικός πρωταγωνιστής που κυριολεκτικά έκλεψε την παράσταση στην τριήμερη εκδήλωση και δοκιμή που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα από τις 16 έως και τις 18 Οκτωβρίου στα πλαίσια της διεθνούς διοργάνωσης

Οpel επαγγελματικά: Η πλήρης γκάμα επαγγελματικών οχημάτων της Opel περιλάμβάνει οτιδήποτε μπορεί να χρειάζεται η επιχείρησή σας

Οκτώβριος 23, 2023

Η νέα γκάμα επαγγελματικών οχημάτων της Opel έρχεται να καλύψει όλες τις ανάγκες των επαγγελματιών, που αναζητούν ένα δυναμικό συνεργάτη για τις καθημερινές δραστηριότητες τους, που επεκτείνουν τις επιλογές με τη νέα γενιά ηλεκτρικών.

Η GRANTEX στην AUTOTEC Expo 2023

Οκτώβριος 19, 2023

H GRANTEX δεν θα μπορούσε να λείψει από την AUTOTEC Expo 2023, που πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN Expo, στην Αθήνα, από τις 29 Σεπτεμβρίου έως την 1η Οκτωβρίου.

Το Νέο Bridgestone Duravis Van προσφέρει τις καλύτερες επιδόσεις στην κατηγορία για μέγιστη απόδοση

Σεπτέμβριος 7, 2023

Το νέο Bridgestone Duravis Van προσφέρει στην κατηγορία του τα καλύτερα χιλιόμετρα, τις καλύτερες επιδόσεις πέδησης σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα και αυξημένη απόδοση καυσίμου/ενέργειας.

Υδρογόνο: Μια μακροπρόθεσμη επιλογή για την τροφοδοσία φορτηγών

Αύγουστος 22, 2023

Εκτός από την ανάπτυξη ηλεκτρικών και υβριδικών οχημάτων καθώς και την παροχή λύσεων για εναλλακτικά καύσιμα, η DAF εξετάζει επίσης το υδρογόνο ως μία ακόμα επιλογή στο δρόμο για ακόμη πιο καθαρές και πιο βιώσιμες οδικές μεταφορές.

Το υδρογόνο βλέπουν ως το μέλλον οι Ιάπωνες για τα μικρά βαν!

Αύγουστος 18, 2023

H Toyota, η Suzuki, η Daihatsu, και η Commercial Japan Partnership Technologies (CJPT) ανακοίνωσαν την συνεργασία τους για την παραγωγή μικρών ηλεκτρικών επαγγελματικών βαν το 2023 με σκοπό την επίτευξη χαμηλότερων εκπομπών ρύπων.

40 εκατομμύρια κινητήρες από τη Nissan

Αύγουστος 10, 2023

Το εργοστάσιο στην Yokohama ξεκίνησε την λειτουργία του το 1935, δύο χρόνια μετά την ίδρυση της Nissan. Κατασκεύασε τον 10εκατομμυριοστό κινητήρα του το 1976, τον 20εκατομμυριοστό του το 1986 και τον 30εκατομμυριοστό του το 1997. Φτάνοντας το ορόσημο των 40 εκατομμυρίων την ίδια χρονιά που η Nissan γιορτάζει την 90η επέτειό της κάνει αυτό το επίτευγμα ακόμη πιο ξεχωριστό.

Τα επαγγελματικά της Ford με το πακέτο αναβάθμισης

Αύγουστος 8, 2023

Για να βοηθήσει τους πελάτες από όλους τους τομείς δραστηριοτήτων να επιτύχουν τα οφέλη παραγωγικότητας των συνδεδεμένων επαγγελματικών οχημάτων, η Ford Pro συνεχίζει να επεκτείνει τις ψηφιακές δυνατότητες του χαρτοφυλακίου των οχημάτων Transit και E-Transit.

Η αυτόματη σύμπλεξη στα φορτηγά της Volvo

Αύγουστος 2, 2023

Η Volvo Trucks είναι ο πρώτος κατασκευαστής φορτηγών του κόσμου ο οποίος προσφέρει αυτόματη σύμπλεξη της κίνησης σε όλους τους τροχούς σε χωματουργικά φορτηγά.

Μεγάλος διαγωνισμός Autotec expo 2023

Ιούλιος 26, 2023

Οι επισκέπτες της Έκθεσης Αutotec 2023 θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό για να κερδίσουν πλούσια δώρα.

Ένα ηλεκτρικό Volvo FH έπιασε δουλειά!

Ιούλιος 17, 2023

  Το ηλεκτρικό φορτηγό που δοκιμάζεται είναι ένα Volvo FH Electric 6X4 και φορτίζεται με πράσινη ηλεκτρική ενέργεια στους δύο γρήγορους φορτιστές 180 kW.   Όλο και περισσότεροι μεταφορείς αρχίζουν να επενδύουν σε ηλεκτρικά φορτηγά για βαριές μεταφορές, με την εταιρεία Mattson Åkeri στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας να είναι ένας από