Έκθεση Αυτοκινήτου: «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΕΚΟ 2018»

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η έκθεση αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΕΚΟ 2018», που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018 στο πρώην Δυτικό αεροδρόμιο Ελληνικού (αίθουσα ξιφασκίας).  

Ρεκόρ επισκεπτών στην έκθεση αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΕΚΟ 2018»

  • Πολλές οι λαμπερές παρουσίες και πάνω από 95.000 επισκέπτες.
  • Μεγάλη προσέλευση του επισκευαστικού τομέα από όλη την Ελλάδα.
  • Δυναμική παρουσία των εταιριών του χώρου του εξοπλισμού, της συντήρησης και της φροντίδας αυτοκινήτου.

Η μοναδική έκθεση  αυτοκινήτου στην Ελλάδα, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους φίλους των τεσσάρων τροχών και τους λάτρεις της τεχνολογίας και του After Sales τομέα δείχνοντας έντονα την ανάγκη ενημέρωσης για τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες.

Αξίζει να τονισθεί, το ρεκόρ που σημειώθηκε στη προσέλευση των επισκεπτών. Υπολογίζεται ότι ο αριθμός των επισκεπτών ξεπέρασε τις 95.000 με ένα μεγάλο ποσοστό να προσέρχεται από τον χώρο της επαρχίας. Πρόκειται για ένα πρωτοφανές ρεκόρ για την ελληνική έκθεση από την εποχή κρίσης και ύφεσης που επιβεβαιώνει την αγάπη του Έλληνα για το αυτοκίνητο την συντήρηση και την επισκευή του.

Ένα ακόμη στοιχείο που δείχνει το μέγεθος της επιτυχίας της φετινής διοργάνωσης είναι και οι πωλήσεις καινούργιων αυτοκινήτων που σημειώθηκαν κατά την διάρκεια της έκθεσης ‘’όπως αναφέρουν τα μέλη του ΣΕΑΑ’’, εξασφαλίζοντας σημαντικό αριθμό παραγγελιών, που θα υλοποιηθούν κατά τα τέλη του 2018 αλλά και στις αρχές του 2019, μόλις το επιτρέψει η διαθεσιμότητα των επιλεγμένων μοντέλων και εκδόσεων.

Ιδιαίτερα επιτυχημένη ήταν και η συμμετοχή των μεγαλύτερων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον τομέα του After Market και της συντήρησης του αυτοκινήτου. Οι εκπρόσωποι των εταιριών είχαν την ευκαιρία να προβάλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και να επικοινωνήσουν με στοχευμένους πελάτες από όλη την Ελλάδα αυξάνοντας τον όγκο των επαφών και πωλήσεών τους. Οι εταιρίες έδειξαν ιδιαίτερη έμφαση και προσοχή στην κατασκευή ελκυστικών εκθεσιακών περιπτέρων όπου παρουσίασαν όλη την γκάμα των προϊόντων τους. Κατά την διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν χιλιάδες Β2Β συναντήσεις από τον επισκευαστικό κλάδο εξασφαλίζοντας σημαντικό αριθμό παραγγελιών και αιτήσεων ενδιαφέροντος.

Κατά την διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκε μια πολύ σημαντική ημερίδα από το ινστιτούτο ΙΔΕΕΑ με θέμα την Ηλεκτροκίνηση και Αεριοκίνηση. Οι νέες τάσεις κίνησης των οχημάτων με εναλλακτικά καύσιμα είχαν μεγάλη απήχηση συγκεντρώνοντας πλήθος  ενδιαφερομένων από όλη την Ελλάδα. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο και η  μεγάλη γκάμα ηλεκτρικών οχημάτων και αυτοκινήτων με αέριο κίνησης που παρουσιάστηκαν κατά την διάρκεια της έκθεσης.

Η έκθεση αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ», συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της στην Ελλάδα και οι διοργανωτές ξεκίνησαν την προετοιμασία για την επόμενη διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί το 2019.