Προφίλ του περιοδικού

Το Truck & Bus News είναι το εξειδικευμένο περιοδικό που απευθύνεται στον κλάδο του συνεργείου φορτηγού, λεωφορείου και επαγγελματικού οχήματος στην Ελλάδα.

Κυκλοφορεί μηνιαία από το 2005, με στόχο την ενημέρωση του κλάδου με νέα γύρω από την επισκευή, τη συντήρηση, το aftermarket και γενικότερα την αγορά του επαγγελματικού οχήματος.

Στις σελίδες του περιοδικού, αλλά και στο www.truckbusnews.gr οι αναγνώστες μπορούν να ενημερώνονται για θέματα επικαιρότητας της αγοράς, νέες τεχνολογίες, παρουσιάσεις προϊόντων, αλλά και για εταιρικά, νομικά, τεχνικά και συνδικαλιστικά νέα.

Αποδέκτες

Το περιοδικό αποστέλλεται ταχυδρομικά δωρεάν κάθε μήνα σε επαγγελματίες του κλάδου, συμπεριλαμβανομένων:

συνεργεία φορτηγών & λεωφορείων, ηλεκτρολογεία, φανοποιεία – φανοβαφεία, καταστήματα ανταλλακτικών, αξεσουάρ και μηχανημάτων, αλλά και σε εταιρείες με στόλους επαγγελματικών οχημάτων, εταιρείες διανομών, μεταφορικές εταιρείες, τεχνικές εταιρείες, τουριστικά γραφεία, ΚΤΕΛ και λοιπά επαγγέλματα του κλάδου.

Οι αποδέκτες του περιοδικού δραστηριοποιούνται σε ποσοστό 50% στο νομό Αττικής και 50% στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Διαφημιζόμενοι

Πάνω από 100 εταιρείες στον κλάδο εμπιστεύονται το Truck & Bus News για την προβολή τους. Η διαφημιστική προβολή των πελατών μας πέρα από την έντυπη διαφήμιση, πλαισιώνεται από συμπληρωματικές προωθητικές ενέργειες, με στόχο την υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου διαφημιστικού προγράμματος:

  • Δημοσίευση δελτίων τύπου
  • Παρουσιάσεις νέων προϊόντων και καινοτομιών
  • Συνεντεύξεις
  • Αφιερώματα
  • Διαγωνισμοί
  • Web Banners
  • Social media posts

Θεματολογία

Στόχος του περιοδικού “Truck & Bus News” είναι να ενημερώνει συνεχώς και αδιαλείπτως σε μηνιαία βάση όλο τον χώρο του επαγγελματικού οχήματος, παρέχοντας ολοκληρωμένη, έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση με θέματα νομοθετικά, κλαδικά, φορολογικά, νομικά, ασφαλιστικά, έρευνες, τεχνικά θέματα, ρεπορτάζ και γενικότερα θέματα γύρω από το φορτηγό – λεωφορείο και του After Market αυτού. Παραθέτει με ακρίβεια τα επιχειρηματικά νέα της αγοράς, ενώ οι συντάκτες του είναι πάντοτε παρόντες σε μεγάλες εκδηλώσεις και σημαντικές εκδηλώσεις και σημαντικές εκθέσεις και γεγονότα.

Παρόμοια Άρθρα

Sorry, no posts were found.