Προφίλ του περιοδικού

Tο περιοδικό «TRUCK & BUS NEWS» ξεκινά την εκδοτική του πορεία τον Ιανουάριο του 2005 με στόχο την ενημέρωση του κλάδου του συνεργείου φορτηγού – λεωφορείου και επαγγελματικού οχήματος. Η ανταπόκριση και το ενδιαφέρον σας για το περιοδικό, μας δίνει την δύναμη να συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας πιο έντονα και μας καθιστά υπευθύνους για περαιτέρω ανάπτυξη του περιοδικού και εμβάθυνση των θεμάτων γύρω από την συντήρηση, το After Market και γενικότερα την αγορά του επαγγελματικού οχήματος. Το περιοδικό διαθέτει επαγγελματίες δημοσιογράφους, υπεύθυνους δημοσίων σχέσεων και διαφημίσεων , σύγχρονο ατελιέ με H/Y και άρτια εξειδικευμένο προσωπικό.

Αποδέκτες

Το περιοδικό αποστέλλεται ταχυδρομικά κάθε μήνα δωρεάν σε πάνω από 2500 συνεργεία, service αντλιών, βουλκανιζατέρ, ηλεκτρολογεία, φρενάδικα κλπ και σε 2500 εταιρείες με στόλους επαγγελματικών οχημάτων, μεγάλες εταιρείες διανομών, τεχνικές εταιρείες, τουριστικά γραφεία, ΚΤΕΛ, μεταφορικές εταιρείες κλπ. Συνολικά σε 5000 και πλέον επαγγελματίες του χώρου σε όλη την Ελλάδα.

Διαφημιζόμενοι

Πάνω από 100 εταιρείες στον κλάδο εμπιστεύονται το περιοδικό για την προβολή τους. Η διαφημιστική προβολή των πελατών μας εκτείνεται πέρα από τα πλαίσια της έντυπης διαφήμισης με πληθώρα προωθητικών ενεργειών, με στόχο την υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου διαφημιστικού προγράμματος:

  • Δημοσίευση δελτίων τύπου
  • Παρουσιάσεις νέων προϊόντων και καινοτομιών
  • Συνεντεύξεις
  • Αφιερώματα
  • Διαγωνισμοί
  • Web Banners

Θεματολογία

Στόχος του περιοδικού “Truck & Bus News” είναι να ενημερώνει συνεχώς και αδιαλείπτως σε μηνιαία βάση όλο τον χώρο του επαγγελματικού οχήματος, παρέχοντας ολοκληρωμένη, έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση με θέματα νομοθετικά, κλαδικά, φορολογικά, νομικά, ασφαλιστικά, έρευνες, τεχνικά θέματα, ρεπορτάζ και γενικότερα θέματα γύρω από το φορτηγό – λεωφορείο και του After Market αυτού. Παραθέτει με ακρίβεια τα επιχειρηματικά νέα της αγοράς, ενώ οι συντάκτες του είναι πάντοτε παρόντες σε μεγάλες εκδηλώσεις και σημαντικές εκδηλώσεις και σημαντικές εκθέσεις και γεγονότα.

Παρόμοια Άρθρα

Sorry, no posts were found.